torsdag 13 december 2012

Sjuk och Newsroom.

Först var Knappen sjuk i kanske hundra år och samma dag som han blev frisk började både jag och A rossla och snora och nu ligger jag i sängen med hosta och halsduk och inatt hade jag feber och det var så konstigt för jag kände liksom när det vände. Först frös jag och sen var det som att en miljon små dammluckor öppnades på en gång och svetten vällde ut och jag kände det just i den sekunden, hur det liksom släppte och jag la handen på bröstkorgen och blev alldeles blöt. Och munnen är helt avdomnad också, igår fick jag ärligt säga "Tack för maten, jag är säker på att det var jättegott" till A efter middagen för ingenting smakar någonting. Alls.

Jag är nästan aldrig sjuk men nu är jag det, den mest hektiska veckan på jobbet på hela året och jag tycker synd om min chef, och mig. Försöker kolla på "Newsroom" och allt är så himla bra och alla förutsättningar finns där och det är så snubblande nära men något fattas och A säger att det är felcastat och det är det tamigfan. Eller, karaktärerna är excentriska på ett nästan Ally McBealigt sätt och det funkar ju inte, om alla kunde tagga ner bara lite grann så skulle jag kanske kunna tro på att några är ett par och en annan rapporterat från ett härjat Afghanistan i flera år.

Iallafall. Nu ska jag kolla på ett avsnitt till ändå för jag har ont i ryggen och tänderna och överallt och slut på gnäll.

Ps. "The Twelve" - så djefla bra. Ds.

5 kommentarer:

Volang-Linda sa...

Stackars dig! Krya.

Förresten, skulle vara superkul om du ville haka på det här: http://volang.elleinterior.se/bloggutmaning-blogghjalpen/

Kram!

Sofia sa...

Linda: Tack! Hade gärna varit med men ser nu att jag missade sista datum, allt har hamnat på efterkälken den här veckan med sjukan och allt. Men ett jättebra initiativ av er och jag ser att ni fått många med er. Bra jobbat!

Mika sa...

Hej, jag tyckte samma sak angående Newsroom under de första avsnitten, men jag gav inte upp och sen efter några avsnitt var jag helt fast. Nu har vi sett hela första säsongen och vi längtar redan till tvåan (som inte släpps förrän till sommaren...). Håller med om att alla och allt är ganska hysteriskt, men tycker ändå att det är roligt och smart gjort på något sätt. Ett annat tips på serie är "Enlightment", mycket bra!

/Mika

Sofia sa...

Mika: Hej! Lustigt det där, trots att det skaver så är det tillräckligt smart och bra för att jag också skulle se klart hela första säsongen OCH se fram emot nästa. Hoppas att det hela bara var barnsjukdomar!
Ska kolla upp tips! Tack!

mika sa...

Hej igen, enlightened heter serien, både felstavat och felnämnt i mitt förra inlägg :-) rätt ska väl vara rätt... Laura dern spelar huvudrollen! /Mika