lördag 21 januari 2012

Varför är folk så jävla dumma i huvudet?

Till dig som på väg ut ur söderortsgallerian tog det övervägda och mogna beslutet att loska riktigt ordentligt över betalautomaten så att efterföljande person fick lirka in sitt kort mellan strängarna av snor och slem som rann över hela maskinen. Sök hjälp. Det finns säker sån för dig också. Eller, låt oss hoppas det.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Uääääääh! Hög nivå av äckel!

fröken blund slår dank sa...

fan det är tveksamt alltså,om det finns hjälp att få för ett sånt beteende. Så jävla korkat så ord fattas. Och du. jag är här. lite då och då. är bara så dålig på att lämna kommentarer. men dina foton, och din text...är som vanligt helt smashing...jag fattar inte det där, jag kanske borde göra photo a day grejen, som övning...för jag kan inte begripa, hur i hela världen du kan få en bild på en handväska full med bröte (sörmlänska för skräp typ ) att bli så snygg och bra, lite som konst. Hur fan gör du? Människa!!!
Kram oxå. då,. :)

Sofia sa...

Jessica: Ingen hejd!

fröken blund: Känns fint att veta att du kommer förbi! Jag är MINST lika dålig på att kommentera, för jag är hos dig också mest som oftast.
Och vet du vad, det är inte svårare än att våga pilla lite med sin systemkamera om man har en, och hoppa över auto-inställningarna.
Inte vet jag om detta lilla förtjänar så otroligt fina komplimanger men jag tackar varmast. Det känns himla fint att läsa!

Ms Stiffneck sa...

Blärk.