fredag 27 januari 2012

Sanningen om när jag är hos doktorn.

Jag känner att jag behöver utveckla det här med doktorn och stringtrosorna lite. Jag har ägt ett enda par stringtrosor i hela mitt liv. Då var jag kanske 15 och ägde plötsligt dem för att man då skulle ha det. De var ett par Björn Borg, lite sportiga blå med bred resårkant som var sjukt obekväma och som jag ändå aldrig skulle använt eftersom jag då skulle behöva lägga dem i tvätten förr eller senare och det skulle ju betyda att MAMMA SKULLE TVÄTTA MINA STRINGTROSOR.
Stringtrosor för tankarna mer eller mindre konkret till sex, nästan alltid. Kanske tänker man på när man klädde upp sig för att ha sex med den där nya killen/tjejen för första gången och föll pladask eftersom han/hon sen visade sig inte tycka om det. Eller på de där sexiga man fick av sin kille/tjej i present, eller de här skulle han/hon gilla, eller hon på reklampelaren som hade den där stringtroserumpan man vill ha. Sällan kan jag tänka mig, rätta mig GÄRNA om jag har fel, tänker man uteslutande på hur bekvämt det är eller hur mycket snyggare det är utan trosrand på byxorna. Inga av dessa exempel kan jag ju i min stringtrosefattiga värld skriva under på (förutom önskan att ha en sjukt snygg rumpa) men ändå, sex går liksom hand i hand med den här sortens underkläder, på mer eller mindre avstånd, eller hur?
Så vad händer då när doktorn har stringtrosor? Jag önskar att nästan vad som helst annat skulle hända men det gör det inte. Jag tänker på att doktorn kanske vill ha sex. Kanske med sin man, som jag dessutom vet vem det är eftersom han också är doktor på samma mottagning. Sex på lunchen? Eller kanske med sköterskan i labbet? Sex i labbet?
Här någonstans brukar jag hejda mig men det förändrar ändå inte faktum att jag sitter där på stolen, beskriver ingående mina eksemproblem och tänker okontrollerat "Doktorn har stringtrosor, doktorn har stringtrosor".
Så om jag ska vara så ärlig som jag vill vara inte bara hos doktorn utan även här, så är det därför jag blir obekväm av att veta vad doktorn har för underkläder.

2 kommentarer:

S.W sa...

På tal om sex på jobbet så har jag en vän som jobbar inom kriminalvården. Hon har en kollega som har sex MINST två gånger om dagen. En av dem är med sin man. Den (eller de) andra är med diverse älskare; olika kollegor och andra bekantskaper som hennes man vet om (öppet förhållande). Kollegan är skitsnygg, ungefär 50 och har säkert string varje dag. För hon borde ju alltid vara redo?

Vad jag skulle komma till var att hon läkaren kanske har ett liknande liv. Man vet aldrig, i de lugnaste vatten etc.

Sofia sa...

S.W: Två gånger om dagen? Det trodde jag bara nykära ungdomar hade.
Skum grej det där att komma hem och veta att ens partner med största säkerhet haft sex på jobbet idag också.
Och doktorn sen. Det kanske är därför de har så stor omsättning på personal?! Haha! Gawd, nu kommer jag VERKLIGEN inte kunna tänka på någonting annat när jag är där!