lördag 31 december 2011

Prinsessan.

Inatt sov jag för första gången med sånt där snarkplåster på näsan. Igår morse talade A om att nu måste jag faktiskt göra någonting åt saken, natten innan hade jag snarkat så högt att jag väckte honom och slutade inte trots att han "sa till på skarpen". Hence: näsplåster. Jag har alltså slutligen blivit en medelålders man med kulmage.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Haha! Men funkade de? Själv pratar jag i sömnen, långa långa konversationer. D brukar skratta och skriva ner vad jag säger. Kul kul.

Sofia sa...

Johanna: Det står på paketet att man kanske får ge det 8 dagar innan man märker resultat men vi har precis sammanfattat natten med att alla sov och ingen var sur. Så jag tror att det kan ha gått bra. Förutom att jag nu bittert håller A ansvarig för att ha förvandlat mig till Göran, 56.

Julia sa...

Jag har inte haft snarkplåster, bara näsplåster för snörvliga, men man känner sig verkligen jättesnygg. Funderade på att skaffa bettskena bara för ultimat sexighet.

Hanna sa...

Jag tror du väger upp Göran 56, med Snygg-Siv 18 om dagarna.

För övrigt har jag drömt om dig två nätter i rad! Knasigt.

Sofia sa...

Julia: Åh, bettskena. Det sportade jag i gymnasiet. Kände mig extra snygg när jag fick leta efter den i sängen på morgonen och kom att tänka på hur het jag måste ha varit med den hängande i mungipan någon gång under natten. Eh.

Stiffy: Snygg-Siv! Så jävla! Hehe.
Hoppas du har drömt bra saker!

Annika sa...

Välkommen i klubben! Har haft sån här ett tag nu och är exakt hur sexig som helst när jag sover. Sleeping beauty, kan man säga...
http://www.adactive.se/sbsnabbt.htm