torsdag 3 november 2011

Knappens passion.

Just nu sitter Knappen och tittar på filmer på grävskopor på youtube. Alltså, inte barnprogram, utan folk som har filmat en grävskopa som gräver lite bara: "JCB at work". 6,5 minut grävskopa, varsågoda.


Den här filmen har över 4,2 miljoner views. Jag bara säger.

8 kommentarer:

Kevin sa...

Det är så roligt att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Än mindre hur jag ska kommentera det.

Klara Wiksten sa...

Hahahaha! Men ganska behagligt ljud om man jämför med hur olika barnprogram brukar låta. Min systerson brukar titta på ett amerikanskt barnprogram (han bor i USA)som heter Mighty machines och där är det en EXTREMT jobbig speakerröst som SKRIKER ut allt som grävskopan gör men en "tuff röst" och sjunger(skriker) en låt som går: "MIGHTY MACHINES WORKING FOR YOY DOIN MIGHTY THINGST THEY ARE MIGHTY MACHIIIIINES.

Josefine sa...

Det är mycket möjligt att min grävarpappa står för 4 miljoner av de viewsen!

Annika sa...

Hahaha, sen följer traktorer, skogsmaskiner, brandbilar/utryckningsfordon, sportbilar, flygplan, snabba båtar, hajar, lejon, vulkanutbrott och andra tyngre grejer. Youtube är fantastiskt för småbarnsföräldrar!

tom_around sa...

Sen kommer dinosarna

Miss Baglady sa...

Haha, say what? vad roligt. folk som tittar på grävskopor på youtube.

Sofia sa...

Kevin: När jag kom hem tittade han på en film där en lastbil tippar ett lass grus på en väg. Eller, "tittade", snarare hypnotiserad...

Klara: Hahaha! Låter som Ice road truckers, världens kanske konstigaste program och som jag inser att jag bör försöka hemlighålla från Knappen. Och vad är det med den extremt mörka actionrösten?!

Josefine: Haha! Och grävarpappan, fint! Grävarmorfar! Knappen skulle implodera av lycka om han hade en sån!

Annika: Youtube och svtplay. Vilka grejer. Måste hitta ett bra program med någon som snickrar och inte är Martin Timell (förutom Byggare Bob; Skopis och Kranis bleknade ju rätt fort när JCB 3CX gjorde entré). Då kommer livet liksom vara fullkomligt för honom.

tom_around: Den dagen dinosarna inte betyder Dinosaurietåget ska jag dansa av lycka.

Miss Baglady: Youtube'a inte det. Man blir RÄDD när man inser hur mycket grävskope-/lastbils-/långtradarfilmer det finns, hur många som kollar och hur många som filmar. Dagens favorit dock: "Långtradare vänder på liten yta på lerig bergsväg". 2,5 minut filmhistoria.

Anonym sa...

Knappen har ju grävskopa och lastbil på tomten nu, han är så imponerad av grävskopan att han klappar på stegen till förarhytten och ser imponerad ut. Här på ön har vi ju många lastbilar och traktorer på vägarna just nu och alla vinkar glatt till Knappen där han står i diket men stora ögön och öppen mun och kommer inte sig för att vinka förrän efteråt. Det är nog alla pojkars dröm någon gång köra och ratta dessa maskiner. Fantastisk att se även för mormor. Pui.