torsdag 29 september 2011

Så himla fint.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på när jag ler stort och fint för att riktigt visa er hur glad jag blev över alla Göteborgstips ni kom med. Men eftersom jag är den enda i den här familjen som använder kamera så fanns det inga sådana, trots tusentals bilder i arkivet. Alla bilder på mig har jag tagit själv och ser således så klart "svår" eller "tuff" ut. Till exempel så här, när jag helt vanligt ligger och pöser över en sängkant.

Eller den här, när jag gör något slags dangerous face.

Det är inga glada miner det. Men det jag vill säga är att även om vår Göteborgsresa blir så snabb att vi knappt hinner äta varmkorv på macken så är ni så himla grymma som tagit er tid att lämna ett tips eller två eller fem! Tack snälla, ni är bäst!

5 kommentarer:

Josefine sa...

Ja men snygga foton! Ha det så fint nu här i stan!

Johanna sa...

Haha, väldigt snygga bilder ja. Älskar det här inlägget.

Och välkommen hit till Göteborg!

Fröken Blund sa...

Fan vad bra du är. och bilden på dig pösandes i sängen är så himla vacker och hemskt vemodig och fint skör och allt det där. Kan du fånga det på bild så kan vi nog allt få ett leende, visst? Kom igen nu!!!

Kråksång sa...

Annars kanske jag kan få bjuda på den riktiga muppbilden på oss två vid tillfälle, den som är tagen här på uteplatsen? Den där riktiga fulbilden? Den kan man ju skratta Åt, i brist på leenden menar jag?

Sofia sa...

Josefine: Ja men tack! Och tack! Det KAN ju inte gå fel med alla tips!

Johanna: Tack! Sitter fortfarande över frukosten i Sthlm men känner mig redan helt omfamnad!

fröken blund: Alltså, jag ska jobba på det. Jag lovar!

Kråkan: Gawd! Jag hade glömt den, den fruktansvärda tingesten! Ja, bju'på'n! (fast nu slår det mig att undrar om inte ditt A mailade den till mig då, komplett med varningstext typ. måste kolla!)