torsdag 1 september 2011

Jag kan flytta, jag är inte rädd.

Jag skulle kunna skriva inlägg om hur duktig jag är varje dag nu för tiden. Hehe.
Men det gör jag inte. Skenet bedrar; det är ren och skär förebyggande krishantering jag håller på med. På torsdag går flyttlasset.
*sjunger högt och blundar hårt med händerna över öronen*

6 kommentarer:

Johanna sa...

Å vad skönt att höra att någon mer fäster sig vid saker orimligt mycket. Flytta är ju ett trauma på många sätt, går inte att komma undan.

(Fast det blir ju alltid väldigt bra, tänk på det).

Mathilda sa...

Men finaste. Vad känns jobbigast? Är de stress att få saker klart? Eller lämna huset? Berätta jag vill trolla bort!

Sofia sa...

Johanna: Jag ser fram emot nya huset så himla mycket men det vet man ju ingenting om! Även om vi svär över det här huset så är det ju vårt liksom. Aja. Det är som du säger: det blir väldigt bra sen, det blir det.

Mathilda: Nog mest allt det man inte vet. Kommer vi få plats? Vad gör vi om vi inte får plats? Blir vi av med alla grejer? Varför finns det ALLTID ALLTID en sak till som måste slängas/fixas? Även om det här var världens smidigaste och snabbaste flytt så skulle jag tycka att det var jobbigt. Det är hela grejen bara. Fast det går trots allt ganska bra, därför är krishanteringen än så länge bara förebyggande!

Mathilda sa...

Jag hajjar! De är tufft med flytt. De är aldrig "bara att"... Man ska fixa de ena med de tredje med de fjärde... De tar aldrig slut, o när man trodde man va klar så tjolahopps så va man tvungen o köpa 10lådor till och 50 soppsäckar. MEN kom ihåg; om du stressar ihjäl dig nu eller grämer dig över att du inte hinner fixa saker osv så är de ingen som tackar dig imorn för de! Kom ihåg: lev idag, andas nu och lös de sen.
Sen lite praktisk pepp: som sagt behöver ni hjälp så ring, behöver ni ställa saker här så ring, behöver ni gråta så ring, barnvakt ring, mat plint plint, en kram ring!

Sofia sa...

Mathilda: Du är fin du! Bärhjälp? Ring den nyblivna 3-barnsmamman! Haha! Det du skulle få göra är att få sitta med bebis i knät, dricka kaffe och vara trevligt sällskap! När jag tänker efter får du väldigt gärna komma och göra precis så!

Mathilda sa...

Ja men de vill jag! Sikken bra ide ru!