måndag 5 september 2011

Inget försvar.

Jag höll som bäst på att rensa hjärnan med Svenska Hollywoodfruar. Jag klarar en hel del världsfrånvänd idioti, ytlighet och hjärndöda kommentarer. Kan flina åt det mesta av den där tågolyckan till gäng. Men när de börjar ta hål i öronen på bebisar, där går det ta mig fan en tydlig jävla gräns. Korkat är en sak. Vidrigt är en helt annan.

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Eller HUUUUUR? Jag var tvungen att fota tv:n och lägga upp på fejjan och fick verkligen medhåll. Idiot.

Sofia sa...

Mirijam: Varför är det ens tillåtet?! NÄR annars är det okej att tillfoga sår på ett barns kropp utan legitim anledning?! Det är ingenting annat än föräldrarnas fåfänga gone wa-hey bananas.

Johanna sa...

Men herregud. Jag har bara sett första avsnittet än så länge, vet inte om jag vågar kolla vidare. Brukar också bli helt vansinnig på hon Gunilla, som håller i sin dotter och klappar på henne helt okänsligt som om hon vore ett husdjur. (Såg dem i new york-fruar först, eller vad det heter).

Anonym sa...

Hmmm.... märkligt att Ni låter Er förvånas... det är ju inge nobelpristagare det där direkt... med botox, plutmunnar och ångest över färgen på "näsdukar" (= servetter) på middagsbordet...

Jag gick en trappa upp och slödog framför 2 andahalfmen istället...

Vid Hollywwodfruar.. där går gränsen - och t.o.m. 2AHM ligger över den ribban, faktiskt. Trots det i oändlighet upprepade tramset och fördomskanonen...

/lb