torsdag 14 juli 2011

A-kärlek.

A tycker att jag uppdaterar Veckans A-rutan alldeles för sällan. Han säger att "folk kan ju tro att han bara är roligt en gång i månaden typ!" Dessutom tycker han att Veckans A är för korta, för det mesta "är han ju rolig... länge!" Hans utläggning om Äpple-läsarnas eventuella missuppfattning av omfattningen av hans rolighet genererade en hel del skratt från min sida vilket genast användes som bevis: "Nu har jag ju varit rolig i flera minuter!".
Jag önskar att ni kunde sitta här när han gravallvarlig förklarar att Christian Bale verkligen borde fått en oscar för den oöverträffat mörka röst han fick till som Batman i "The dark knight".
Dessutom har han startat ett coverband som spelar gubbrock. Gubbrock!
Han är finast, det där A't.

6 kommentarer:

Ms Stiffneck sa...

Jamen hur gjooorde han Christian Bale? Har han svar på det? Fast inte förtjänar han en oscar. Möjligtvis ett kalsongryck.

Mathilda sa...

Min lillebrors humor! Den är bäst. Finns tillfällen i min vardag som påminner mig om olika sjuka saker A helt plötsligt säger eller kommenterar. Så börjar jag skratta för mig själv, o ingen fattar nåt. O jag tänker inte förklara heller för den delen, jag göttar mig hellre i att jag fick mig ytterligare ett gott skratt! So thank you brother.

Sofia sa...

Stiffy: Haha! Kalsongryck! Men röst-mysteriet tätnar...

Mathilda: :) Mysigt! När kommer bebis hallååå?!

Mathilda sa...

You tell me..... :-(

Josefine sa...

Hahaha! Åh gud.. Christian Bales röst i Batman... den har etsat sig fast som en irriterande äcklig sak i hjärnan. Jag kunde inte ta honom på allvar. Han brölade som en... jag vet inte vad. Nåt sexuellt upphetsat djur eller nåt.

Jag gillar även att A kör samma sköna recensioner av sig själv som M gör här hemma. "Ja, alltså herre gud vad jag ändå är.. charmig och härlig idag."

Sofia sa...

Josefine: HAHAHA! Charmig och härlig haha! Så jäkla fint...

Men Christian Bale... Man bara: Batman? Terminator? Det är ju JÄTTEdåligt, Christian!
Sexuellt upphetsat djur, haha! Ungefär lika mycket personlighet också. (Fram tills The Fighter som han gjorde helt STÖRT bra)