onsdag 6 april 2011

Äpplet rättar till affärer. Igen.

Jag är inne i en period då det är lätt att små saker får lite överdrivet stora proportioner. Till exempel är det inte med tålamod jag väntat på att köpa det rätta tyget för att sy den där tröjan, utan varje dag som gått utan har lämnat mig med en litet sting av oro. Som att det gjorde ont att inte få börja sy just idag. Nu har jag tyget men inte tråden och jag tänker på den där tråden med en liten liten klump i magen nästan hela tiden.
En annan sak. Häromdagen länkade Cinderalley till Karins Konstgrepp (himla fint) som i sin tur hade köpt min drömväska. Där var den, väskan jag letat efter.
Jag beställde snabbt som attan och satte mig vid brevlådan och väntade. Nu har det precis slagit mig att jag köpt fel storlek, att jag av bara farten glömde kolla. Jag ville ha den lilla ju.
Så nu gör vi så här. Jag följer Karins exempel och köper båda och ni klickar er in på Karins inlägg och tittar riktigt noga på hur fin (och stor) den stora väskan är, hur mycket bra ni kan få plats med och så köper ni den av mig sen. Så kan alla vara glada och jag kan släppa den uppblåsta väsk-ångesten.
Nu går jag saker lite i förväg, jag har inte fått väskorna än. Men anmäl gärna intresse om sådant finnes så kan affär säkert slutas inom snar framtid.

8 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Pax!!! Finns den kvar??? Jag älskar den. Jag måste köpa den! Jag är på jakt efter en väska som är mer "hård" istället för mina förbannade säckiga väskor där allt försvinner. Och det är en stor väska jag behöver.

Sofia sa...

Muffin: Alltid trevligt att göra affärer med dig! Den är helt sjukt fin! Du är först till kvarn. Jag mailar dig!

Miss Muffin sa...

JAAA!!! :)

Kulturkoftan sa...

Heja Muffin! Den är så jäkla fin. Jag ska klappa på den varje dag!

pop my heart. sa...

Men så sjuukt snygg väska! Jag skulle köpa en likadan om det inte vore för att jag vet att jag inte riktigt kan släppa mina opraktiska tygväskor riktigt än.

Sofia sa...

pop my heart: Visst är den fin! Kan inte vänta tills den lilla kommer!
Tygväska är fint och kan ju varieras i oändlighet. Tygväskan är dessvärre en av de saker jag aldrig klarar att bära upp. Jag vet inte hur man gör för den blir aldrig så avslappnat snygg på mig som på andra!

Mathilda sa...

Farligt inlägg för mig. Ajaj...de rycker i väsktarmen. Måste ha den....men jag får inte. Väsksamlingen är för stor redan. Men ha den gärna på dig nästa gång vi ses så jag kan beskåda skönheten o kanske klappa den....

Sofia sa...

Mathilda: Det ska jag! Man får klappa!