onsdag 24 november 2010

Veckans livslektion

Min frisör gör som jag säger även om det är en dålig idé.

Lärdom: Försök inte göra någon annans jobb.

8 kommentarer:

mikebike sa...

nä fan det är en insikt. jag propsade på en gång och såg ut som en pung i nacken. men det var längesedan. jag ifrågasätter aldrig en frisör längre :)

Sofia sa...

Haha! En pung, oslagbart!
Imorgon har jag en bokad tid att rätta till det som jag envisades med i förrgår. Dålig idé.

LillaGrå sa...

Alltså jag säger alltid att jag vill ha det si eller så, och i nästa andetag "alltså jag ska ju inte säga åt dig hur du ska göra ditt jobb, men..." och så är jag igång igen och säger hur jag inte vill att de ska göra och rättar mig igen med ett "men du vet ju bäst, du som är proffs (men...)"

Josefine sa...

Nu blir jag ju väldigt nyfiken. Vad var det du ville?

sa...

Men... Jag såg ju dig idag men såg inget som inte såg bra ut.. Vad va det för fel på håret?

Mia sa...

Jag gick. På vägen hem tänkte jag att jag glömde säga att du hade en väldigt fin frisyr. Så läser man här att du inte var nöjd. Hmf!

Sofia sa...

Miss Muffin & Sammi: Det är ju det här med kontraster, långt här och kort där, och så står man där med konstiga tofsar istället.

Mia: Tack, det var ju fint ändå! Och snart blir jag också nöjd :)

Honey Suckle & Poppy Odeniska sa...

Kan så vara, men min erfarenhet är den att de aldrig gör mig riktigt nöjd, för de har alltid mesat med mitt hår. Jag har suttit där och spänt ögonen i dem och sagt "Gör vad ni vill!", så ler de lite vagt, klipper lite lätt i topparna, buffar och puffar och jag kommer som vanligt ut med ett Shirley Tempel-hår som passar ett barn, men knappast en vuxen kvinna.
Fast värsta gången var en gång när de gjorde Sue Ellen-frisyr på mig och jag fick bita mig i tungan för att inte börja gapskratta, när frissan glatt sa: "Nu känner Du knappt igen dig va?". Jag sprang ut därifrån, vek mig av skratt i trappan i minst 5 minuter, gick raka vägen hem och tvättade allt och kammade ut till "normalt" utseende igen. Så trött på åratal med lockar funderar jag på något riktigt, riktigt kort.
Hoppas det känns bra ändå på sikt för Dig! / Poppy